Inschrijven op activiteiten van Zomerpaspoort vanaf 8 juli 2021

Ga naar:

Sinds maandag 5 juli 2021 is de verkoop gestart van het Zomerpaspoort Alblasserdam. Jeugdland Alblasserdam en het ABC-team staan samen met verenigingen, stichtingen en creatieve ondernemers uit Alblasserdam garant voor meer dan 100 activiteiten. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam kunnen zes weken lang hieraan meedoen. Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf donderdag 8 juli 2021.

Het Zomerpaspoort is te bestellen via www.zomerpaspoortalblasserdam.nl. Met het bewijs van inschrijven is het fysieke paspoort op te halen in Cultureel Centrum Landvast. Betaling via pin of contant. Het fysieke Zomerpaspoort is voor het begin van iedere activiteit nodig.

Inschrijven activiteiten

Vanaf donderdag 8 juli 2021 kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar zich inschrijven voor maximaal 10 activiteiten. Het eindfeest, de online-/thuisactiviteiten en de kleedjesmarkt zijn een bonus en vallen buiten het maximum. Dit maximumaantal activiteiten is ingesteld zodat ieder kind de kans krijgt aan meerdere activiteiten mee te doen. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar is er geen maximum ingesteld. Wel is inschrijven per activiteit noodzakelijk. Zodra er extra activiteiten zijn of plaatsen vrijkomen, wordt dit via Facebook bekend gemaakt.

Meer informatie op www.zomerpaspoortalblasserdam.nl en de Facebookpagina van het Zomerpaspoort.