Sprookjesbos

Ga naar:

Voor deze speciale gelegenheid is Park Huis te Kinderdijk in Alblasserdam omgetoverd tot een heus Sprookjesbos. Bij de ingang van het Sprookjesbos staan de paddenstoelen op je te wachten om je Zomerpaspoort te stempelen. Doe jij een dansje met Elsa en Anna? Ga je de strijd aan met Kapitein Haak? Luister jij naar het verhaal van het bosvrouwtje en ga je op zoek naar kabouters met Roodkapje? Het zou allemaal zomaar werkelijkheid kunnen worden!     

Omdat het ook zomervakantie is voor alle sprookjesfiguren, weten wij zaterdag 17 augustus pas precies wie er zijn. Laat je daarom verrassen.

De ingang is bij de Lekstraat. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. De route is alleen door Park Huis te Kinderdijk. Lopend is dit ongeveer 1,5 kilometer en je bent een klein uur onderweg door het Sprookjesbos.

Kom ook verkleed als prins of prinses of misschien heb je een ander verkleedkostuum wat je graag draagt, vinden wij extra gezellig!

Deze activiteit is een onderdeel van het Zomerpaspoort 2024. Je hoeft hiervoor NIET in het bezit zijn van een Zomerpaspoort. Inschrijven is wel verplicht. Onze vrijwilligers gaan uit van je aanwezigheid. Ben je verhinderd? Meld je dan tijdig af.

Ben jij er ook?

Creatieve handwerkcreaties

Je naam
Telefoonnummer
E-mailadres
bevestiging *