Navigation Menu+

Welkom

Welkom op de website van SNS Jeugdland Alblasserdam. Op de site lees je alles wat je wilt weten over Jeugdland.

De populaire vakantie-activiteitenweek voor kinderen is traditie getrouw in de laatste week van de schoolvakantie. Jeugdland Alblasserdam is uitgegroeid tot een evenement van formaat. Waar kinderen niet alleen kunnen knutselen, maar waar ook aandacht is voor fun-educatie, sport en spel en kunst en cultuur. Een breed aanbod aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

Dit jaar zal Jeugdland plaatsvinden van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus 2019.

Houd de site en Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Wist je dat wij ook te volgen zijn op Twitter, Instagram en Youtube?!

Jeugdland is niet mogelijk zonder de hulp van alle vrijwilligers en sponsoren. We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Voor knutsels, uitwerkingen en materiaal wordt uiteraard gezorgd. Dus wil je ons helpen dit evenement te kunnen blijven organiseren, laat je vrijblijvend informeren of neem contact met ons op.

Jeugdland wordt elk jaar weer mede mogelijk gemaakt door onderstaande hoofdsponsoren. Uiteraard zijn wij ook ontzettend blij met alle andere sponsoren van Jeugdland. Deze kunt u vinden op deze pagina.

Wilt u een indruk krijgen over Jeugdland? Bekijk dan onderstaande filmpjes!

 

logo-sns-bank-alblasserdam

logo_gemeente_alblasserdam