Navigation Menu+

Vlog Glennster online!

De populaire vakantie-activiteitenweek voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar die  1951 bezoekers heeft getrokken is alweer een paar weken ten einde. Jeugdland Alblasserdam is uitgegroeid tot een evenement van formaat. Waar kinderen niet alleen kunnen knutselen, maar waar ook aandacht is voor fun-educatie, sport en spel en kunst en cultuur. Een breed aanbod aan activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

 

Zo was er dit jaar ook een mediahoek ingericht waar kinderen de mogelijkheid hadden om een Jeugdlandkrant te maken of meegenomen te worden in de wereld van film. Als surprise was op donderdag de vlogger Glennster  aanwezig. Met zijn bijna 800 volgers en 1,2k views van zijn vlogs is deze vlogger zich snel aan het ontwikkelen en krijgt hij regelmatig mooie uitnodigingen voor special events. Denk hierbij aan Tony chocolonely en de Fashionweek. Jeugdland vond het dus super dat hij belangeloos wilde meewerken aan de mediahoek.  Kinderen vonden het leuk om er aan mee te werken en wilde ook heel graag selfies maken.

 

Glenn Eilbracht woonachtig in Papendrecht is nu bijna een jaar bezig met YouTube, na lang twijfelen heeft hij toch de stap genomen om zijn hoogtepunten te delen met andere mensen . Met een klein beetje een doel erachter en dat is mensen te kunnen laten genieten en lachen dan is zijn missie geslaagd. ‘ Dit doe je door jezelf te zijn en te doen wat je leuk vind. YouTube brengt mensen bij elkaar en op die manier kan je al jou hoogtepunten delen! Zo ook mijn avontuur op jeugdland die ik maar al te graag wil delen met jullie! Veel kijkplezier !’