Navigation Menu+

Sponsors en vrijwilligers BEDANKT!!

Sponsors bedankt..

Via deze weg wil het bestuur van Jeugdland alle sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp en betrokkenheid bij dit Alblasserdamse evenement.

Wij kunnen onze sponsors en vrijwilligers niet vaak genoeg bedanken, want zonder onze sponsors en zonder onze vrijwilligers geen Jeugdland!!

Wij bedanken Landvast voor het beschikbaar stellen van bijna het gehele pand, inclusief het parkeerterrein. We zijn ontzettend blij met de manier waarop Landvast ons faciliteert en met de flexibiliteit van Landvast waardoor Jeugdland, het Huttendorp en de Bedrijvendag mogelijk is geworden. En natuurlijk zijn wij heel blij met de bioscoopkaartjes die Landvast ter beschikking heeft gesteld voor de prijswinnaar van de woordzoeker en voor de 1000e bezoeker.

Ook zijn wij ontzettend blij met de prachtige foto’s die Peter Lodder elke dag gratis en geheel belangeloos is komen maken. Neemt u nog eens een kijkje op onze facebook pagina, daar treft u de mooiste foto´ aan die tijdens Jeugdland gemaakt zijn.

Ook willen we Maat BV bedanken voor hun jarenlange steun en in het bijzonder dit jubileum jaar voor het meewerken aan de Bedrijvendag, maar ook voor het transport en opslag van de containers.

Wat zijn we verwend dit jaar…

Elke dag konden we onze vrijwilligers op wat lekkers bij de koffie trakteren, aangeboden door onze sponsors…

  • Gemeente Alblasserdam trakteerde prachtige gebakjes met 50-jarig logo van Jeugdland.
  • Ook kregen wij overheerlijke (met prijs onderscheiden) Alblasserdammertjes aangeboden door Bakkerij van der Wegen
  • Soesjes door Bakker Stam
  • Krakelingen en een plakje cake namens Jeugdland

Ook SNS Bank bedanken wij hartelijk voor het schenken van de kadotasjes en voor de financiële ondersteuning van Jeugdland.

Ook voor de kinderen was er genoeg lekkers te kiezen..

 • Poffertjes op donderdag voor alle kinderen deels gesponsord door de Bioderij.
 • Een ijsje op vrijdag voor alle kinderen en vrijwilligers op CKC , aangeboden door Stichting Jeugdland
 • Het Kaasmes heeft de kaas gesponsord voor het snoepwinkeltje
 • Albert Heijn heeft de limonade siroop gesponsord
 • Groenteboer Van der Rhee bedankt voor het dagelijks aanleveren van vers groente en fruit.
 • Anadalou bedankt voor de overheerlijke appels

 

Jeugdland steeds groter en professioneler van opzet

Het woord kneuterig kleeft misschien nog een beetje aan Jeugdland, aan dit oorspronkelijke knutselevenement, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en professioneel evenement.

Knutselen voorziet absoluut en nog steeds in de behoefte van kinderen om hun creativiteit te ontplooien. Aangezien er op school vaak geen handenarbeid meer wordt aangeboden en thuis niet meer zo veel geknutseld wordt, voorziet Jeugdland in deze behoefte.

Daarom zijn wij ook ontzettend blij met:

Van Mourik Bloemen en Bonnefleur voor het leveren van de dagverse bloemen voor het bloemschikken.

Bakkerij van der Wegen en Bakkerij Stam  voor het leveren van het koekjesdeeg en BonBon Party Service voor het sponsoren van de oven waardoor de kinderen elke dag van die overheerlijke koekjes konden bakken.

Maar Jeugdland is meer dan knutselen, koekjesbakken en bloemschikken. De Bedrijvendag en Huttendorp zijn een groot succes gebleken. Dankzij onze sponsors!

Wij bedanken politie, ambulance, HVC, Hak BV en Maat BV voor hun demonstaties en activiteiten tijdens de Bedrijvendag. Wat was het een feest buiten.

Ook bedanken wij HAK BV voor het leveren van de hekken waardoor de veiligheid van de kinderen gewaarborgd was. En uiteraard dank voor de kraanwagen met zand waarmee de kinderen zich heerlijk hebben uitgeleefd.

Dank ook aan de verkeersregelaar de heer Rotteveel die alles in goede banen heeft geleid.

Hartelijk dank aan de diverse sportverenigingen zoals CKC Kinderdijk, Tennisvereniging ATV, Hockeyvereniging Souburgh, voetbalvereniging Alblasserdam, YV Dance, Global Fitness, Stichting Jamaarik voor de diverse sportieve workshops en clinics.

Onze dank gaat ook uit naar Muziekvereniging Soli deo Gloria en Excelsior voor de leuke muziek workshops.

Dank aan het Rode Kruis voor hun inzet om ook de ouderen in Alblasserdam in het zonnetje te zetten door het overhandigen van een persoonlijke kaart van de jongelui.

Dank aan onze voorzitter Cynthia Prins voor haar tomeloze inzet en de grote hoeveelheid werk die zij achter de schermen heeft verzet.

Dank aan Burgemeester Paans voor zijn betrokkenheid en enthousiasme, voor zijn aanwezigheid en mooie woorden tijdens de opening en afsluiting van Jeugdland.

Nogmaals dank aan de gemeente Alblassserdam voor hun medewerking aan Jeugdland, het Huttendorp en het sponsoren van de keycords, de dranghekken, de taart en de hun financiële ondersteuning.

Ook zijn we heel blij met de verslaglegging, sfeerimpressies, aankondigingen en berichtgevingen in de Vonk, de Klaroen, Alblasserdamsnieuws.nl, Dordtenaar en de Kantlijn.

Carla Canvas bedankt voor alle geweldige reclame uitingen die voor Jeugdland gemaakt zijn, waaronder de mooie Jeugdland poster en het nieuwe frisse Jeugdland logo.

Dank aan EVM Internetdiensten voor de mooie vernieuwde jeugdlandsite en hun support.

Tot slot bedanken wij alle andere sponsoren die ons financieel hebben gesteund:

Zonder de hulp en middelen van onze trouwe sponsors was Jeugdland niet mogelijk geweest.

 

Vrijwilligers bedankt..

Jeugdland mag elk jaar weer op een vrij vaste groep vrijwilligers rekenen. Een groot deel zijn de kinderen van de bestuursleden en vrienden daarvan en de andere groep zijn de ‘oud’ gedienden waar wij elk jaar weer een beroep op mogen doen.

Helaas hadden we op sommige dagen en sommige momenten toch een tekort aan vrijwilligers. Ondanks diverse oproepen en ondanks het succes van Jeugdland zijn er te weinig mensen die zich aanmelden als vrijwilliger.

Gelukkig hadden zich voor het Huttendorp wel diverse ouders aangemeld, maar voor sommige activiteiten kwamen we af en toe handen en ogen tekort om alles in goede banen te leiden waardoor sommige knutsels bijvoorbeeld niet door konden gaan. Geen onoverkomelijke problemen, maar door het tekort aan vrijwilligers loopt het soms toch even anders dan gewenst/gehoopt.

Extra blij zijn we dan natuurlijk juist met de mensen die Jeugdland ook dit jaar toch weer tot een succes hebben gemaakt.

Het was fijn om te merken dat zoveel mensen en organisaties in Alblasserdam Jeugdland een warm hart toedragen. Mogen wij volgend jaar (weer) op jullie steun rekenen?

HEEL HARTELIJK BEDANKT

Wij hebben er van genoten, wij hopen jullie ook!!