Navigation Menu+

Kinderen en Ouders

Ieder jaar kijken wij weer uit naar dit fantastische event. Dagelijks mogen wij ruim 400 kinderen ontvangen en hopen wij altijd op voldoende vrijwilligers. Iedere dag hebben wij 80 vrijwilligers nodig om alle activiteiten doorgang te laten vinden en de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen. Wij hebben ook te maken met de  wet – en regelgeving van evenementen en daarom zijn er een paar spel regels opgesteld. Door te klikken op de buttons kunnen jullie die doornemen. Bespreek ze daar waar nodig ook met elkaar zodat wij er ook dit jaar weer een feest van kunnen maken met elkaar!

Huisreglement Jeugdland Informatie brief ouders


Jeugdland heeft een website, Facebookpagina, Twitter, Instagram en Youtube kanaal.
Op deze kanalen vindt u algemene informatie over jeugdland, berichten over de activiteiten, foto’s en filmpjes van alle dagen. In de Wet bescherming persoonsgegevens staat dat zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders geen foto’s online geplaatst mogen worden. Omdat een registratie van alle ouders met kinderen niet haalbaar is voor Jeugdland melden wij op onze website dat de mogelijkheid er is dat uw kind(eren) gefotografeerd of gefilmd kunnen worden op Jeugdland. Wij u er op deze manier op wijzen dat er foto’s en filmpjes van uw kind(eren) op onze website en social media pagina’s gezet kunnen worden. Mocht u nadrukkelijk niet willen dat er foto’s of filmpjes geplaatst worden met uw kind(eren) dan kunt u dit aangeven bij onze informatiebalie en proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht er toch nog iets geplaatst zijn wat niet wenselijk is kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

Wanneer u geen toestemming geeft adviseren wij u dan ook om dit met uw kinderen bespreekbaar te maken dat wanneer er een film workshop wordt gegeven of foto’s worden gemaakt door de fotograaf hier niet aan deel te nemen of te poseren.

Uiteraard gaan wij respectvol om met de gemaakte beelden en hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.