Navigation Menu+

Informatie brief ouders

Beste (groot)ouders en/of verzorgers,

Het is weer de laatste week van de zomervakantie en wij gaan weer vol enthousiasme van start met Jeugdland. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om te komen knutselen, timmeren, sporten of workshops te bezoeken.

In deze brief treft u praktische informatie over de week van Jeugdland.

In geval van nood kunt u contact opnemen met Landvast op telefoonnummer (078) 69 129 23. Dit nummer is niet te gebruiken voor informatie over Jeugdland, hiervoor verwijzen wij u naar onze website en facebook. Kijkt u voor het volledige programma, openingstijden, tarieven en het laatste nieuws op www.jeugdlandalblasserdam.nl

Wij verzoeken u dringend een telefoonnummer op de toegangskaart te vermelden waarop u te bereiken bent zodat wij in geval van nood contact met u op kunnen nemen.

Zonder vrijwilligers is Jeugdland niet mogelijk

Om Jeugdland goed te kunnen laten verlopen, is veel hulp nodig! Wij doen daarom een dringend verzoek: komt uw kind naar Jeugdland, dan zouden wij het erg fijn vinden als u zelf ook minimaal 1 dagdeel komt helpen. Meer mag natuurlijk ook! U kunt zich tijdens Jeugdland opgeven als vrijwilliger bij de informatiebalie in Landvast of via de website.

Openingstijden Jeugdland Alblasserdam 2017 In Landvast

Maandag 14 augustus tot en met donderdag 17 augustus 2017

Ochtend               van 09.00 tot 11.30 uur

Middag                 van 13.00 tot 15.30 uur

Afsluitdag vrijdag 18 augustus 2017 op het terrein van de Scouting Alblasserdam

Het leuke en informatieve vrijdagprogramma vindt plaats op het terrein van de Scouting Alblasserdam van 10.00 tot 13.00 uur. Let op, voor deze dag is het beter om oude kleding aan te trekken.

Fietsen moeten op de aangegeven plek worden neer gezet i.v.m. overlast voor de buurt.

U als (groot)ouder en/of verzorger bent deze ochtend ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij deze gezellige afsluit dag bij de scouting.

De kaarten voor deze dag zijn de hele week verkrijgbaar bij Landvast en tijdens de openingstijden van Jeugdland bij de kassatent. Wij adviseren u vriendelijk om de toegangskaart voor het vrijdagprogramma in de voorverkoop aan te schaffen om zodoende lange wachttijden bij scouting te voorkomen.

Mocht u toch nog geen kaart hebben aangeschaft, dan kan dit eventueel vrijdags een kwartier voor aanvang (vrijdag 18 augustus vanaf 9.45 uur) nog bij de scouting. Maar let wel: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op = op.

Toegangskaarten en tarieven Jeugdland 2017

Het is mogelijk om een dagkaart of een weekkaart aan te schaffen. Een dagkaart kost €2,50 een weekkaart €10,00. De kinderen moeten de gehele week met hun kaart doen, dus zorg dat ze die goed bewaren.

De voordelen van een weekkaart zijn dat u goedkoper uit bent als uw kind de hele week naar Jeugdland komt en uw kind verzekerd is van een toegangskaart voor het vrijdagprogramma. Ook voorkomt u hiermee eventuele lange wachttijden bij de kassa.

Toegang

Houdt u er bij de toegang tot jeugdland alstublieft rekening mee dat u vanwege veiligheidsmaatregelen enkel toegang kunt krijgen aan de linkerzijde van het parkeerterrein (als u met u gezicht naar Landvast staat). Houdt u hier alstublieft ook rekening mee als u met de auto komt. U dient via de trap omhoog te lopen en vervolgens om te lopen via de loopbrug naar de linkerzijde van het parkeerterrein waar de kassatent zich bevindt. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking!

Snoepkaart

Kinderen kunnen bij de kassatent een snoepkaart kopen voor € 1,00 per snoepkaart. Deze is de hele week geldig. Met deze knipkaart kunnen de kinderen snoep, fruit, kaas, worst of aanmaak limonade kopen. Het winkeltje is gedurende de openingstijden van Jeugdland geopend en te vinden in de grote zaal (beneden). Ook op het scouting terrein zal een snoepwinkeltje aanwezig zijn.

Op vertoon van de zowel de dag- als de weekkaart krijgen de kinderen beide dagdelen een glaasje aanmaak limonade of water naar keuze.

Huisreglement

Tot slot verzoeken wij u vriendelijk om kennis te nemen van het huisreglement van Jeugdland. Deze kunt u op de website vinden en is ook in te kijken bij de kassa.

Wij hopen er met elkaar weer een gezellige week van te maken.

Met hartelijke groet,

Bestuur Jeugdland