Navigation Menu+

Foto’s online! (donderdag update)

[Donderdag update] Jawel, het is weer zover. De 53e editie is weer begonnen en we begonnen de warme maandag, plus 30 graden met een mooi bezoekersaantal van meer dan 350 kinderen. Ook de warme dinsdag is weer achter de rug. Het was wederom warm, maar net als maandag was er zonnebrand beschikbaar voor de vrijwilligers en kinderen. En uiteraard extra watertappunten. Gelukkig hebben we veel tenten tot onze beschikking waardoor al onze bezoekers ook in de schaduw hun activiteiten konden doen. En, het is uniek, maar er zijn dinsdag exact evenveel kinderen als op maandag geweest!

Woensdag begon heel erg winderig en buienradar voorspelde zware regen. We hebben geen risico genomen en snel alle tenten afgebroken. Alle activiteiten konden verder doorgaan en de voorspelde regen bleef eigenlijk uit. We hebben meer dan 370 kinderen mogen verwelkomen deze dag.

Ook de donderdag was een feest, letterlijk en figuurlijk. Zo konden de kinderen uiteraard weer knutselen naar hartelust, was er buiten een bedrijvendag en was er een groot feest in de middag op het plein!

Er was een hoop plezier en vermaak en natuurlijk zijn er foto’s gemaakt. Hieronder plaatsen we de linken naar de albums per dag. Veel kijkplezier en zoek jezelf op!

Foto’s donderdag 29 augustus (foto’s Cees vd Wal)

Foto’s woensdag 28 augustus

Foto’s dinsdag 27 augustus

Foto’s maandag 26 augustus

Foto’s HORNBACHhelpt

 

Foto’s Peter Lodder

Foto’s Hornbach Lex van Lieshout