Clown Lili en haar kunstjes

Ga naar:

Clown Lili is op zoek naar een nieuwe generatie clowns die haar kunnen opvolgen. Ze komt met haar circustent en leeuw naar Alblasserdam. Om te kunnen testen of de kinderen mee kunnen reizen met het circus deze zomer moet je natuurlijk wel een paar basis kunstjes onder de knie krijgen. Clowns zijn niet alleen grappig, maar moeten ook heel lenig zijn. En niet te vergeten creatief! Je leert naast allerlei kunstjes ook om jezelf te schminken en een ballon om te toveren tot een hondje.

Clown Lili is zonder haar rode neus kindercoach. De kinderen kunnen daarom ook zonder begeleiding aanwezig zijn bij deze activiteit. Vanwege de beperkte ruimte kunnen er geen volwassenen bij de activiteit aanwezig zijn. Natuurlijk kan er een kop koffie gedronken worden in de bar van Landvast.  Maar doe gerust een boodschap in het nabijgelegen winkelcentrum en kom ze later weer ophalen. Niet vreemd opkijken wanneer ze met een rode neus de zaal uit komen lopen.

Deze activiteit is een onderdeel van het Zomerpaspoort 2024. Inschrijven is verplicht. Onze vrijwilligers gaan uit van je aanwezigheid. Ben je verhinderd? Meld je dan tijdig af.

Ben jij er ook?

Creatieve handwerkcreaties

Je naam
Telefoonnummer
E-mailadres
bevestiging *