Navigation Menu+

Aanpassing vrijdagochtend programma Jeugdland 2017

Elk jaar doen wij weer ons uiterste best om een zo leuk en gevarieerd mogelijk programma boordevol activiteiten samen te stellen.

Vrijdag belooft altijd een actieve afsluitochtend te worden met heel veel sport- en spel activiteiten. Dit laten wij zoveel mogelijk plaats vinden op een ander terrein. Enkele vrijwilligers van Jeugdland hebben dan de ruimte om alvast op te gaan ruimen zodat Landvast in het weekend de zalen weer ter beschikking hebben voor andere huurders.

Dit jaar hebben wij de Scouting van Alblasserdam bereid gevonden om samen met ons op het terrein van de Scouting Alblasserdam een mooi programma neer te zetten. Door het noodlottige ongeval wat plaats heeft gevonden hebben wij samen met de Scouting doen besluiten om het programma op het terrein van de Scouting af te lassen. Ons (jeugd) hart gaat uit naar de Scouting Alblasserdam en de nabestaanden en respecteren dit besluit.

Wij hebben vrijwilligers en sponsoren bereid gevonden om op een andere wijze invulling te geven aan de vrijdagochtend in Landvast. Wij ‘ draaien nog een dag door ‘ waarbij wij nog enkele activiteiten binnen aanbieden die wij ook van maandag tot en met donderdag op het programma hebben staan. Daarnaast is er nog een verrassingsactiviteit. De week- en snoepkaarten zijn dus gewoon geldig op vrijdagochtend en er kan ook deze ochtend nog een dagkaart gekocht worden bij de kassatent.

Wij verwelkomen de kinderen dan ook graag op vrijdag 18 augustus vanaf 9.00 tot 11.30 bij Landvast.